El gran congrés ESMO se situarà a la Fira Gran Via

Gran Congreso ESMO

El congrés European Society for Medical Oncology (ESMO) és un esdeveniment en el qual metges, investigadors, defensors de pacients, periodistes i la indústria farmacèutica de tot el món es reuneixen per conèixer els últims avenços en oncologia i que, la ciència pugui oferir una millor atenció al pacient amb càncer. Es realitzarà del 27 de setembre a l'1 d'octubre de 2019 al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.

Per a això, oferiran tota mena de conferències, tallers, presentacions i xerrades, desenvolupades per més de 300 experts internacionals. L'organització espera que n’acudeixin més de 22.000 especialistes oncològics de tot el món per presentar tots els avenços mèdics respecte a la diagnosi, el tractament i l'atenció a pacients, i noves teràpies per lluitar contra aquesta malaltia.

Josep Tabernero, president de l’ESMO, cap del departament d'Oncologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron i director de la Vall d'Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), ha explicat que Barcelona és el lloc ideal per situar la seu del congrés, ja que la ciutat compta amb una gran qualitat del sistema de recerca i la cooperació internacional en matèria d'oncologia.

No dubtis en visitar el nostre centre comercial Gran Via 2, ja que es troba a pocs metres del recinte i és una gran oportunitat per realitzar un passeig per les nostres botigues i a més, les 3 primeres hores de pàrquing són gratuïtes.

Així que tens temps suficient per visitar-nos. T'hi esperem!
 

Horaris

19 Dimarts
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi