Halloween o Castanyada?

Halloween o castanyada gran via 2

El 31 d'octubre se celebren dues festes tradicionals, Halloween i La Castanyada. Les dues festivitats fan homenatge a la mort i recorden aquelles persones que ja no hi són. La gran diferència és la forma de celebració, ja que la Castanyada commemora els difunts amb la gastronomia pròpia de la temporada (castanyes, moniatos i panellets), i en canvi, Halloween ho fa d'una forma més divertida al costat del terror, convertint-se en una festa de disfresses de personatges terrorífics. De manera que, de vegades aquesta diferència provoca dubtes a la típica qüestió de Halloween o Castanyada?

Per aquesta raó, a Gran Via 2 farem una promoció per esbrinar quina festa prefereixes. S'instal·larà un photocall amb un fotomató amb atrezzo, perquè puguis fer-te una foto divertida, i entrar així, en el sorteig d'una targeta regal de 250€. Per això, hauràs de publicar-la a Facebook o Instagram, amb el hashtag #halloweenGV2 si es prefereix aquesta festa o aquesta altra amb #castanyadaGV2. No us oblideu d'esmentar a @Granvia2!

Si vols participar en el sorteig, vine del dijous 31 d'octubre al dissabte 2 de novembre d’ 11 a 15h i de 16 a 21h i gaudeix de la promoció. Tindràs temps per publicar-la fins al diumenge 3 de novembre.

T'hi esperem!
 

Horaris

28 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi