IBTM World a Fira de Barcelona

fira ibtm world barcelona 2018

Del 27 al 29 de novembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona tindrà lloc l’IBTM World, la fira de turisme professional, incentius, congressos, esdeveniments i viatges de negocis. Aquesta cita anual és la gran oportunitat que tenen els professionals del sector de veure les últimes novetats en productes i serveis de la indústria, establir contactes, iniciar negocis i accedir al coneixement professional, ja que també compta amb un espai per a seminaris i conferències.

En aquesta ocasió els temes centrals de les ponències seran la creativitat, la innovació i la tecnologia, i per parlar-ne tindrem, entre d'altres, Duncan Wardle, exvicepresident d'innovació i creativitat de The Walt Disney Company, i Dex Torricke-Barton, l'expert en comunicació que va treballar per a l'empresa de transport aeroespacial SpaceX, Facebook i Google.

Aquesta fira, que entre els seus objectius té el de potenciar el turisme de negoci a Espanya, porta propostes de destinacions, ofertes d'agències de viatges, de cadenes hoteleres, de centres de congressos i convencions, i d'empreses de serveis en l'organització d'esdeveniments professionals. A més, inclou els Premis IBTM, un concurs de l'Observatori Tecnològic Mundial i un Saló internacional de mitjans de comunicació per a socis.

Si tens previst visitar l’IBTM World 2018 Barcelona, et proposem que en un descans t'acostis a Gran Via 2. Al nostre centre comercial i d'oci podràs visitar les botigues que més et vinguin de gust, passar un moment entretingut amb les propostes lúdiques dels locals de Queen’s o Il·lusiona + Ke Bowlling, o prendre alguna cosa en algunes de les cafeteries i restaurants que trobaràs a la teva disposició. Combina l’IBTM World amb una visita a Gran Via 2.
 

Horaris

16 Dimecres
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi