Idees de joguines per a les vacances d'estiu

joguines per les vacances d'estiu

L'estiu és l'estació més esperada per la majoria de la gent, però sobretot pels nens. Perquè, entre l'escola i altres ocupacions, la major part de l'any passen molt temps en llocs tancats, i és en aquesta època de l'any quan tenen més oportunitats de gaudir jugant a l'aire lliure. Una activitat imprescindible per al creixement saludable, l'aprenentatge i la felicitat dels petits.

Perquè els teus nens puguin viure un estiu divertit i compartir el seu temps lliure en família o amb amics et proposem una sèrie de joguines que pots aconseguir en les botigues de joguines del nostre centre.

Jugar a l'aigua desenvolupa la coordinació de moviment i l'equilibri. Si tens espai, una molt bona idea és comptar amb una piscina a casa, no són cares i hi ha per a totes les edats. Des de les inflables per a nadons, a partir de 6 mesos, que són molt pràctiques i es poden portar com banyera en qualsevol viatge, fins a les tubulars, de fàcil muntatge però d'estructura molt sòlida. A més, a Drim, Imaginarium, Party Fiesta, Eurekakids o Juguettos trobaràs una gran varietat de joguines per utilitzar a la piscina o a la platja.

Inflables aquàtics de diferents formes, alguns molt divertits, globus i pistoles d'aigua, sets de motlles de platja per jugar a la sorra, pilotes que boten a l'aigua, taules de surf, jocs de pales, diàbolos, jocs per bussejar i peces com monedes, penjolls, anells o pedres precioses per buscar aquest tresor en les profunditats, xarxes de voleibol i cistelles de bàsquet flotants. També hi trobaràs joguines de radiocontrol, jocs de taula per compartir i divertir-se en família, i moltes opcions més per jugar molt en aquestes vacances d'estiu.
 

Horaris

20 Dilluns
Maig 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi