Visita la Fira Iot Solutions World Congress i la Industry From Needs to Solutions al recinte Gran Via

Fira iot Solutions World Congress i Industry from needs

Del 29 al 31 d'octubre se celebrarà, al recinte Gran Via, la 4a edició d’INDUSTRY From Needs to Solutions 2019, un congrés centrat en l'univers tecnològic i avançat que té com a objectiu principal cobrir tota la cadena de valor i aportar solucions de fabricació intel·ligent. Per això, es reuneixen tots els professionals, visitants i expositors, en un espai d'uns 8.000 m2.

En aquesta edició, en comparació a les anteriors, s'ampliarà la zona expositiva dividint-la en vuit sectors industrials per duplicar, no només les solucions, sinó també, l'oferta de productes, aplicacions i serveis. Així mateix, destacarà una àrea tecnològica, l’àrea d’innovació, que consisteix en un espai on els sponsors tenen l'oportunitat de donar a conèixer les seves aplicacions i les millors solucions industrials en un escenari de cocreació. També, d'una banda, es realitzaran tallers, activitats i workshops per compartir el coneixement, i de l'altra, s'organitzaran quatre congressos dedicats a la formació i divulgació de les últimes innovacions per promoure l'ús de la tecnologia.

Alhora, se celebrarà el congrés IOT Solutions World Congress, que se centrarà en la tecnologia, i en concret, en les aplicacions d'Internet de les coses (IOT). Posa en contacte els proveïdors de solucions IOT amb la indústria per aportar innovació tecnològica i plantejar noves aplicacions, i augmentar així, la productivitat a través d'aquesta tecnologia.

Així com en l'anterior esdeveniment, es realitzaran activitats i tallers. Entre d’altres activitats, podràs anar a un networking i reunir-te durant 20 minuts amb algun professional per mantenir contactes i establir connexions, anar als bancs de prova per experimentar les solucions més innovadores i avançades, presentar davant d'un jurat format per líders de la indústria, i fins i tot, aportar en els workshops eines i coneixements per optimitzar la transformació empresarial.

Si estàs interessat a assistir en algun d'aquests esdeveniments, et convidem a visitar el nostre centre comercial i realitzar una parada a les cafeteries, restaurants i botigues per desconnectar. No oblidis que estaràs a prop del recinte i que, per tant, podràs aparcar a Gran Via 2. Les tres primeres hores de pàrquing són gratis.

No t'ho perdis!
 

Horaris

28 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi