Les joguines més sol·licitades per aquests Reis Mags

joguines més sol·licitades reis mags

En Melcior, en Gaspar i en Baltasar ja arriben i segur que els petits de la casa ja tenen ganes de rebre els seus regals. Perquè puguis ajudar els Reis Mags a satisfer els desitjos dels teus fills i filles, aquí t’expliquem quines són les joguines més demanades aquest Nadal. A les botigues de joguines de Gran Via 2 hi són totes, des dels jocs més tradicionals fins als ninots interactius o els inspirats en herois cinematogràfics. Però no ho deixis per a l’últim moment, perquè acostumen a esgotar-se amb facilitat.

Per als més petits la “Casa ciutat amb llums”, de Sylvanian Families, és un dels regals estrella d’enguany. Una bonica casa de dos pisos, amb llums, que s’obre per la meitat per jugar dins i fora d’ella amb el mobiliari i els animalets de les famílies Sylvanian. Un altra opció és “Lolo, mi loro molón”, el ninot interactiu que, a més de moure les ales, la cresta i el bec, balla, repeteix frases i explica acudits. Un company molt simpàtic i divertit que farà riure molts nens.

Entre les joguines clàssiques, tenim la “Granja maletí” de Playmobil, que ha generat una gran atracció. I amb això hi té molt a veure el fet que ara és més pràctica, perquè els animals, les figures humanes i totes les eines de la granja es poden desar i transportar fàcilment per jugar on vulguin. Per als nens que són una miqueta més grans, Lego proposa muntar “l‘Star Wars Falcó Mil·lenari del Corredor de Kessel” i jugar amb en Han Solo, en Chewbacca, la Qi'ra, en Lando Calrissian o en Quay Tolsite.

Aquests regals i molts més els trobaràs a Drim, EurekaKids, CarrefourImaginarium i Juguettos, les botigues de joguines de Gran Via 2.
 

Horaris

19 Dimecres
Juny 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi