Lacoste, la nova botiga de Gran Via 2

La marca del cocodril ja té el seu lloc a Gran Via 2. Aquesta nova botiga és la més àmplia de Lacoste a Barcelona i la quarta a Espanya dissenyada amb el concepte "Le Club". Un espai obert i lluminós pensat per crear una experiència propera i única per al client, que també pot disposar del servei de compra amb tauleta amb tota la col·lecció de Lacoste per a aquesta temporada al seu abast i que fins i tot permet personalitzar bosses i polos.

Aquest nou local del nostre centre comercial té 140 m2. i en ell trobaràs totes les línies de Lacoste. Tot just entres, l’atenció se centra a la paret gegant que mostra la impressionant línia de polos, el seu producte icònic, amb tota la varietat de colors, talls, talles i l'última novetat, el model Riviera, fet per a l'estiu amb un teixit encara més lleuger i fresc. Però també et trobes amb totes les altres col·leccions, l’ Sportswear, d'home i dona, Lacoste Sport i Lacoste L!VE, la línia més urbana i trencadora de la marca, a més de la col·lecció per a nens, i els articles de pell, accessoris i calçat.

Vine a visitar el nou local de Lacoste ubicada a la Planta Baixa i gaudeix d'una experiència de compra personalitzada i propera. T'ajudaran a triar les millors peces de roba informal, perquè es pot vestir casual amb elegància i un estil d'alta qualitat.

Horaris

21 Dijous
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi