Gaudeix de les lectures més exitoses del moment

lectures exitoses del setembre

Toca dir adéu a les vacances per donar la benvinguda a la rutina i la feina. Reprendre hàbits d’activitats i acostumar-se al nostre dia a dia pot resultar, de vegades, monòton i avorrit. Per això, haurem de recórrer, de tant en tant, a certs plaers que ens satisfacin, com és el cas d’una bona lectura.

Hi ha molts llibres que hauríem d’aconsellar, però aquí us deixem alguns dels més recomanables i venuts:

Sens dubte, un dels llibres més venuts i d’èxit rotund és, “Come Comida Real” de Carlos Ríos. Tracta sobre com la majoria de població viu enganyada respecte la seva alimentació i com la indústria alimentària ha tractat de crear un entorn perfectament dissenyat per al consum de comestibles malsans: els ultraprocessats. Un dels grans llibres juvenils que no pots perdre’t és el de Chris McGeorge anomenat “Escape Room”, que recupera l’estil thriller que tant enganxa i que ajuda a empatitzar amb el protagonista de la història. Endinsa’t en una habitació on l’enigma principal es tracta de trobar al culpable d’un cos sense vida amb un límit de temps. El trobaran? A més, hi ha un altra proposta de la mateixa temàtica i que també ha rebut molt bones crítiques, que és “Escape Book” d’Ivan Tapia, que introdueix al lector com trama de la història i aquest haurà de resoldre els desafiaments, resoldre els enigmes i escapar del laberint i del llibre amb l’ajuda de Candela.

També recomanem el nou llibre d’Isabel Allende “Largo pétalo de mar”, una fascinant novel·la que dona un viatge a través de la història del segle XX. Roser i Víctor es veuen obligats a abandonar Barcelona en plena Guerra Civil espanyola, exiliar-se i creuar els Pirineus camí de França. Rebuts com a herois a Xile, s’integraran en la vida social del país durant diverses dècades fins al cop d’estat que va enderrocar al doctor Salvador Allende, amic d’en Víctor per la seva afició comú, els escacs.

Un dels gran llibres que ha revolucionat els adolescents és la saga “After”, d’Anna Todo. La història gira entorn a la relació amorosa que mantenen Tessa Young, una noia estudiosa i educada, i Hardin Scott, el noi entremaliat de l’institut. Hardin posarà en desordre la vida sense preocupacions i la seva relació de tots dos canviarà de l’odi a l’interès a la atracció, així Tessa començarà a descobrir tots els secrets de Hardin i el seu món canviarà per sempre.

A Casa del Llibre i a Carrefour de Gran Via 2 podràs trobar tots i cadascun d’aquest llibres, a més de molts d’altres de diferents temàtiques i dirigits a rangs de públic molt variat.

Vine a visitar-nos i torna a la rutina de la manera més divertida!
 

Horaris

12 Dimarts
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi