Les tendències en ulleres per renovar la teva mirada

ulleres tendencies

Les ulleres són el complement que més defineix el nostre estil. Les de vista són una marca d'identitat o un tret que també assenyala la nostra personalitat, i les ulleres de sol ens brinden seguretat i tenen la immensa capacitat de realçar des del look més bàsic fins al més refinat. En els locals de General Optica, Multiópticas, Soloptical, i a les botigues de complements de Gran Via 2 pots descobrir tots els dissenys i les últimes tendències d'aquest accessori que es reinventa cada temporada.

Aquest any les marques d'ulleres de sol aposten per la gran varietat de colors, hi ha diferents opcions de tonalitats en els vidres i en les muntures, entre les quals es destaquen les transparents com les més originals. A més, torna el doble pont, tot i que en una versió molt moderna, acompanyant formes més arrodonides en una combinació tan sofisticada com vintage.

En les ulleres graduades continua imposant-se la versatilitat de l'estètica aviador, però també hi ha lloc per als minimalistes i moderns que prefereixen les formes round. L'acetat marca tendència en diferents tons per models de muntures unisex i amb l'estampat jaspiat i l'animal print per a la dona.

En les òptiques del nostre centre comercial i a Dayaday, O bag, Parfois, o d’altres botigues de complements de Gran Via 2, pots triar el model que millor s'adapti al teu estil i que més destaqui la teva mirada. T'hi esperem!
 

Horaris

22 Dijous
Agost 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi