Aquesta primavera, canvia de look!

Els canvis d'estació són els moments ideals per renovar-se i més quan la que arriba és la primavera, que sempre ens porta molta energia. Per ajudar a la teva inspiració en la recerca i elecció del teu nou look aquí t'expliquem els talls de cabell que triomfen a la temporada primavera-estiu d'aquest any. En una estació plena de contrastos els estils abunden, així que ben segur que en trobaràs el que més t'agradi i millor s'adapti a tu.

Curt. Si el portes curt o t'agraden els canvis rotunds ho tens fet, perquè els microtalls lideren les tendències. El pixie asimètric és el gran guanyador d'aquesta primavera. Ben curt en els laterals i al clatell, i una mica més llarg al davant. Mitja cabellera. Per a les que vulguin renovar-se sense arriscar massa poden optar per un tall recte, sobretot si el cabell és molt fi, i amb serrell. Un estil que sempre queda bé.

Cabellera XXL. Si no canvies per res la teva llarga cabellera el tall a capes mai falla. Però la primavera ve carregada de contrastos i els estilistes aposten per llargs serrells en degradé i talls que potenciïn el moviment.

Ara que ja tens algunes idees per renovar la teva cabellera visita els salons de Cebado, Llongueras Elite o Marc Aldany a Gran Via 2 i triomfa aquesta primavera amb el teu nou look.

Horaris

24 Dimarts
Setembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

24 de setembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi