El MagicFest a Fira Barcelona Gran Via

Del 25 al 28 de juliol al recinte Gran Via de Fira Barcelona se celebra el MagicFest Barcelona, la cita dels fans del mític joc de cartes que va ser creat al 1993 i va evolucionar fins a convertir-se en un dels esports electrònics de més èxit, tant que el campionat del món reparteix 1 milió de dòlars en premis.

El MagicFest, a més de comptar amb una de les competicions del circuit internacional d'aquest joc, els guanyadors s'enfronten a la gran final del món a final de l'any, us dona l'oportunitat a tots els participants de disputar tornejos en diferents modalitats, tant de manera individual com per equips. També és una gran ocasió per conèixer els artistes il·lustradors, comprar marxandatge o cartes per construir els malls, ja que en l'esdeveniment hi haurà els principals proveïdors del món.

L'entrada és gratuïta i per participar de les competicions hi ha opcions de compra de diferents paquets. Una gran oportunitat per competir, aprendre i fins i tot per iniciar-se al Magic the Gathering. Un joc de cartes col·leccionables, que s'intercanvien i que en les partides representen encanteris, criatures fantàstiques o terres que a manera d'una batalla entre mags van sumant punts per intentar posar fi a la vida dels rivals.

Si assisteixes a MagicFest, t'esperem a Gran Via 2, estaràs a poca distància a peu del nostre centre comercial. És un lloc ideal per gaudir d'un descans entre partides, recerca de noves cartes i selfies amb els artistes que les van crear. Pots fer una passejada mentre visites les botigues que més et vinguin de gust o prendre alguna cosa en alguns dels espais de restauració. Combina la teva cita a l'esdeveniment a Fira Barcelona Gran Via amb una visita a Gran Via 2 i el teu cap de setmana serà màgic.

Horaris

20 Diumenge
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi