Arriba el Mobile World Congress Barcelona 2019

mobile world congress 2019

Des d'aquest dilluns 25 i fins al dijous 28 de febrer els professionals del món de la telefonia mòbil, internet mòbil i les aplicacions mòbils tenen la seva gran cita anual al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a poca distància a peu de Gran Via 2. Vuit espais diferents que esperen la visita de més de 100.000 persones de tots els continents per ser testimonis de les presentacions dels productes i serveis més innovadors i debatre sobre les últimes tendències del sector.

El Mobile World Congress Barcelona, que aquest any s'anuncia sota el lema de "connectivitat intel·ligent", és la fira tecnològica més gran del món. Quatre dies per actualitzar-se en temes de connectivitat, benestar i confiança digital, contingut immersiu, intel·ligència artificial, conèixer a fons tot el que porta la Indústria 4.0 i les perspectives per a un futur no tan llunyà.

Entre els més de 2.000 expositors del MWC 19 es troben 75 empreses espanyoles que tindran el seu espai exclusiu, al pavelló Espanya, per exposar els seus projectes vinculats a la indústria del mòbil i que han estat seleccionats com els de major potencial del país. Un immillorable aparador internacional, potenciat per 3.500 mitjans de comunicació que cobriran el mega esdeveniment, per donar-li un impuls als seus productes a través de nous clients o inversors.

Si assisteixes al Mobile World Congress Barcelona et convidem a que, en un descans entre presentacions, debats i experiències tecnològiques, visitis les nostres botigues o et prenguis alguna cosa en alguns dels restaurants o cafeteries del nostre centre comercial i d'oci. A Gran Via 2 hi ha opcions per a tots els gustos.
 

Horaris

20 Diumenge
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi