La fira Nice One Barcelona 2019 al recinte de Gran Via

Nice One Barcelona 2019

Del dijous 28 de novembre al diumenge 1 de desembre se celebrarà la fira NiceOne Barcelona, anteriorment coneguda com a Barcelona Games World, al recinte de Gran Via. El saló sobre videojocs organitzat per Fira de Barcelona torna amb la seva quarta edició per portar novetats de la indústria i fer sentir noves emocions als grans gamers.

En aquest esdeveniment hi assistiran marques relacionades amb aquest sector, com PlayStation o Nintendo, per oferir les seves últimes novetats. Podràs provar nous jocs gràcies als més de 400 llocs que es trobaran a la zona d'expositors. A més, si ho desitges, descobriràs tota aquella tecnologia que et permetrà descobrir els mons de la realitat virtual i viure una experiència inoblidable.

D'altra banda, es realitzaran les competicions de videojocs e-Sports, que et permetran gaudir de partides multijugador com són el camp de batalla en línia o els trets en primera persona. De fet, molts d'aquests tornejos i lligues es transmetran en directe perquè no et perdis cap detall.

Unes altres iniciatives que es duran a terme són les conferències i reunions per a professionals del sector i del món acadèmic, on podràs portar el teu projecte com a professional o estudiant per cooperar amb partners, presentar la teva oferta, créixer com a desenvolupador i dissenyador de videojocs a partir del seu assessorament, i aconseguiràs així augmentar la formació en aquest sector.

En el cas que vulguis desconnectar de la tecnologia i gaudir de la música en directe, o de desfilades, ponències i altres actuacions, aquesta fira et proporcionarà una zona de Funfest per relaxar-te i divertir-te, per exemple, amb les Flaix Sessions o la desfilada Cosplay.

Si estàs interessat a assistir a aquesta fira, et convidem a visitar i aparcar al nostre centre comercial Gran Via 2, ja que estem a pocs metres caminant. A més, t'oferim les tres primeres hores de pàrquing gratuït.

No dubtis a visitar-nos!
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi