Gran Via 2 és la nova aposta de la marca Miniso

nova botiga miniso

La marca japonesa Miniso arriba a Gran Via 2 per revolucionar el nostre centre comercial. Ofereix una àmplia gamma de productes d'alta qualitat a baix preu relacionats amb la salut i la bellesa: bosses, estoigs, accessoris, papereria, joguines, tèxtil, aliments i begudes entre d'altres.

Amb aquesta nova obertura a Barcelona, es pot observar com la marca segueix apostant pel Fast Fashion, superant les 3.600 botigues després del seu llançament a Tòquio 2013. A més, compta al nostre centre amb un espai de 400 metres quadrats obert i lluminós, el qual s'actualitza cada set dies perquè els usuaris que passegen per les botigues puguin gaudir dels més de 4.000 productes que disposa. El disseny intel·ligent i nou ajuda al client a viure una experiència inoblidable i a trobar allò que està buscant d'entre una gran varietat de productes. El seu equip de disseny treballa contínuament per crear productes funcionals i innovadors perquè els clients sentin que viuen la tecnologia com ningú.

A més, els seus productes tenen un preu mitjà de 4€, de manera que ja tens una excusa per apropar-te a la botiga i fer-li un cop d'ull. Visita la nova botiga Miniso inaugurada a Gran Via 2 i descobreix tots els productes que ofereixen.

T'hi esperem!
 

Horaris

21 Dijous
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi