Noves i divertides activitats per als menuts

activitats noves

Hem organitzat un cap de setmana molt colorit a la Ludoteca de Gran Via 2. Com sempre, els grans protagonistes d'aquest espai seran els més petits, que podran deixar volar la imaginació al servei de la seva creativitat. Aquest cop hem preparat per a ells unes activitats artístiques molt divertides.

Divendres 8 de juny, de 17:00 a 21:00 h, aprendrem a fer una bonica i senzilla polsera de drapet, que podran lluir ara que ja fa bon temps. Els nens i nenes podran personalitzar les polseres de drapet amb els seus colors preferits o els de la persona a qui li volen regalar. També ballarem, jugarem i competirem al ritme del llimbe, un ball molt divertit.

El dissabte 9 de juny, d’11:00 a 21:00 h, pintarem amb plastilina. Hauran d'explorar la seva destresa per poder pintar un bonic dibuix estenent la plastilina sobre el paper i demostrant que són uns autèntics artistes. A més, tindrem pinta cares i, per un dia, podran convertir-se en el seu personatge favorit.

Vine amb els teus nens a Gran Via 2, si tenen entre 4 i 9 anys a la Ludoteca del nostre centre podran passar una estona molt entretinguda. Així, mentre tu fas les compres i visites les botigues que vulguis amb total llibertat, ells aprendran jugant i descobrint diferents activitats.

Horaris

19 Dimecres
Juny 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi