El Pare Noel vindrà a visitar Gran Via 2!

pare noel vista gran via 2

La festivitat més esperada de l'any s'acosta i a Gran Via 2 hem preparat un cop més els tallers infantils de Nadal 2019 perquè els nens puguin gaudir d'activitats programades. Per això, nosaltres estem desitjant amb moltes ganes que les festes arribin al centre comercial. Però realment, quants dies falten?

Per facilitar el compte enrere i portar els dies comptats, et proposem que, junt amb els teus fills, realitzis el taller del rellotge compte enrere els dies 5 i 6 de desembre. En aquest podràs crear el teu propi rellotge, de forma totalment lliure, per anar avançant la maneta dia rere dia fins a arribar al dia 25 de desembre. A part del material que t'oferirem, la imaginació i les ganes són les úniques condicions que et demanem.

A més, els dies 7 i 8 de desembre també donarem a terme el taller de Garlanda per donar la benvinguda al Nadal, on podràs fer una garlanda per la porta de casa amb un simple cartró amb forma d'estrella i pompons nadalencs.

De forma paral·lela a aquests tallers, dins el centre comercial et trobaràs un Pare Noel que t'oferirà la possibilitat de fer-te una foto amb ell, individualment o en família, i que després rebràs via correu electrònic. Així mateix, si els nens ho desitgen, també podran lliurar-li la carta.

D'altra banda, també podràs deixar els nens del diumenge 1 de desembre al diumenge 5 de gener a la ludoteca ubicada a la planta-1 verd del centre comercial perquè comparteixin les seves hores de joc amb altres nens i es diverteixin, mentre realitzes les compres dels regals.

Alhora, aprofita el servei gratuït que trobaràs del 29 de novembre al 5 de gener a la planta baixa i a la planta carrer per embolicar els regals.

Així que si vols saber quants dies queden per al Nadal, aconseguir una decoració per a la casa o obtenir un record, no dubtis a venir a Gran Via 2.

T'hi esperem!
 

Horaris

23 Dijous
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi