No t'oblidis els ous!

Des de fa més de mil anys es regalen ous per Pasqua i, com a Gran Via 2 no volem fallar-li a la tradició, et regalem 2 ous de xocolata perquè no et quedis sense mona.

A l'Edat Mitjana l'Església incloïa els ous en l'abstinència de carn durant la Quaresma i en arribar la Pasqua la gent es trobava amb tota la producció de les seves gallines acumulada, de manera que regalava cistelles d'ous als qui no tenien gallines.

A més, l'ou sempre ha estat un símbol de la tornada a la vida per a les diferents civilitzacions. Ja en la mitologia grega apareix com el lloc des d'on ressorgeix l'au Fènix. I, més proper al nostre temps, també se l'adopta com un símbol de la resurrecció de Jesucrist. La idea de fer-los de xocolata s?atribueixen a pastissers alemanys del segle XIX.

Sigui com sigui la història i l'origen dels ous de Pasqua, des d?aquest 9 d?abril pots fer-te amb els teus a Gran Via 2. És tan senzill com presentar tiquets de compra de dues o més botigues, que sumin un mínim de 30 ? , al Punt d'Informació i et regalarem els dos ous de xocolata. Pots fer-ho de 9:00 a 21:00 hores, fins al 20 d'abril o fins que s'acabin els 3.000 parells d'ous de xocolata que regalem.

T'esperem al nostre centre comercial perquè en aquesta Pasqua, no et quedis sense mona!

Horaris

19 Dimecres
Juny 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi