Veniu a passar-ho bé a la Ludoteca

activitats per a tots el públics gran via 2

Per als petits, una setmana més continuen les activitats a la Ludoteca amb les que podran gaudir d'un munt tallers, mentre tu realitzes les teves compres amb tota tranquil·litat. En tots ells deixaran volar la seva imaginació i experimentaran el seu costat més artístic. Descobreix les activitats que hem preparat per a aquests dies.

El divendres 29 de setembre serà el torn del taller per aprendre a fer una aranya de fusta súper original i amb materials aptes per a nens. Farem la figura a mà, de manera artesanal, de manera que el resultat encara sigui més autèntic i únic. També necessitarem un full blanc, pintura negra, tisores i uns ulls que es moguin. Després d'aquest taller quedaran encantats amb les dinàmiques que hem preparat per a ells amb els jocs de corda i colors.

D'altra banda, el dissabte 30 de setembre, com és l'últim dia de mes, realitzarem el taller més popular: el de maquillatge. Els nens i nenes de la Ludoteca tindran l'oportunitat de convertir-se per un dia en els seus personatges animats preferits. Encara que si ho prefereixen, també podran pintar-se la cara decorant-la amb els dibuixos i elements que més els agradin. Per acabar, jugarem al “Mocador".

Us esperem aquest divendres i dissabte en els nostres tallers. Com sempre les dues primeres hores de servei de la Ludoteca són gratuïtes i pel sol fet de venir, us regalarem un val per Sould Park, el parc d'atraccions situat a la plaça exterior de Gran Via 2.
 

I per als petit i no tant petits, a la Planta Baixa us espera una exposició de motos Derbi Clàssica.

Vine, que no t'ho expliquin!

Horaris

14 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

15 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi