Prepara la teva pell per a l'estiu

Després de passar l'hivern a resguard cal preparar la pell abans d'exposar-la al sol de l'estiu. Per això, et deixem uns consells bàsics per a la seva cura, i així podràs gaudir dels raigs del sol i lluir un perfecte bronzejat.

Adapta l’alimentació perquè la teva pell estigui preparada per exposar-la al sol durant els teus dies de platja. Encara que la teva dieta sigui sempre sana i equilibrada, augmenta el consum de fruites i verdures que t'aportin antioxidants. Kiwi, síndria, meló, pastanaga, tomàquet i suc de llimona són aliments ideals.

Un tractament exfoliant suau és imprescindible perquè s'eliminin les impureses i cèl·lules mortes. T'ajudarà a aconseguir un bronzejat espectacular.

Hidrata el teu cos per dins i per fora. Beu 2 litres d'aigua diàriament i aplica't una crema hidratant, que sigui lleugera perquè revitalitzi la teva pell i mai estigui seca. També pots ajudar-te amb els autobronzejadors si vols anar de vacances amb un color més adequat.

Tots aquests consells contribueixen a resistir els danys que puguin produir els raigs ultraviolats, però mai substitueixen un protector amb el filtre necessari. Utilitza’l sempre com a primera opció per cuidar la teva pell.

En els locals d'Hedonai i Centres único de Gran Via 2 trobaràs el tractament que millor s'adapta a la teva pell, i a les perfumeries i botigues de cosmètica del nostre centre comercial, com Primor, Rituals o Sephora, tots els productes que necessites perquè la teva pell estigui a punt per exposar-la al sol. Fes-los servir des d'uns dies abans d'anar a la piscina, a la platja o de caminada per la muntanya. La teva pell estarà reforçada i preparada per ser bronzejada.

Horaris

22 Divendres
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi