Anem a fer unes pinces súper trapelles!

Aquest agost, els tallers infantils d'estiu de Gran Via 2, continuen a tota vela amb un munt de propostes perquè els petits de la casa s'ho passin d'allò més bé. Aquesta setmana tenen una cita el divendres 9, de 17.30 a 20.30 hores, i el dissabte 10 d'agost, d'11 a 14 hores, i de 17.30 a 20.30 hores. Mentre ells es diverteixen aprenent al costat d'altres nens i nenes tu pots fer les teves compres amb calma i aprofitar al màxim les últimes setmanes de rebaixes.

En aquesta ocasió en els tallers treballarem amb les pinces d'estendre la roba per convertir-les en uns personatges molt juganers i divertits. Primer crearem unes granotes de pinça. Per a això retallarem la plantilla, la pintarem i l'enganxarem a la pinça per donar-li forma. Tisores, plantilles, colors, pinces i pega serà el material que necessitaran per crear aquestes divertides granotes que es mouen i descobreixen un insecte a l'interior de la seva boca a l’obrir i tancar la pinça.

També realitzarem uns ninots de pinça. Reis, reines, pirates i granotes que podran fer retallant una plantilla, decorant-la al seu gust i posant-li un pal al mig senzillament amb tisores, plantilles, colors, cinta adhesiva i pega.

Cada setmana a la planta baixa de Gran Via 2 esperen als teus fills amb infinitat d'activitats amb les quals passar un estiu la mar d'entretingut. Us hi esperem!

Horaris

24 Divendres
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi