Com triar la teva bossa de platja

Quan anem a la platja o a la piscina volem gaudir de ple d'ella, per això necessitem portar tot el necessari per passar-ho bé i també per protegir-nos del sol. Tovalloles, protector solar, gorres, ulleres, el mòbil o la tauleta, alguna revista o un llibre, joguines si ens acompanyen nens… pel que és imprescindible comptar amb una bossa adequada. Aquí t'expliquem què és el que has de tenir en compte a l'hora de triar la teva bossa de la platja perquè aquest estiu no et falti res quan vagis a gaudir del sol i de l'aigua.

En primer lloc la capacitat és molt important, però no és un problema perquè n'hi ha de diferents mides i amb dissenys molt originals pensats per a la teva comoditat. Són preferibles les que tenen diferents compartiments, en elles pots portar-ho tot en una sola bossa però en diferents llocs, el que sempre aporta funcionalitat. Per exemple, un espai que pugui servir de necesser, que sempre va molt bé perquè les coses més delicades quedin aïllades de la sorra o de les peces mullades, un petit espai perquè les claus i la cartera no es perdin, o un altre impermeable per guardar els banyadors mullats.

No les descartis perquè et semblin molt grans, però procura que siguin lleugeres i fàcils de transportar. Mira que porti nanses, si és possible, curtes i llargues, però sempre reforçades perquè sigui segura i còmoda al portar-la. Algunes tenen una reixeta a la base perquè s’escapi la sorra que es pot acumular, que també serveix perquè passi aire el que facilita l'assecament de la humitat.

I per materials, colors i estampats no et preocupis, a O bag, Misako i en moltes botigues més de complements del nostre centre comercial les trobaràs per a tots els gustos i estils. Visita Gran Via 2 i tria la bossa per portar-ho tot i no deixar-te res quan vagis a la platja.

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi