Pokémon: Detectiu Pikachu a Filmax Granvia

pokemon pikachu

La gran estrena de maig, als Cinemes Filmax Granvia, és una comèdia amb acció, animació, fantasia i aventura per veure en família, "Pokémon: Detectiu Pikachu". Aquesta és la primera pel·lícula de la franquícia japonesa que té acció real. El film està dirigit per Rob Letterman ("Monstres contra alienígenes"), qui també va participar en el guió basat en la història original creada per Tomokazu Ohara i Haruka Utsui.

"Detectiu Pikachu" té el seu lloc en Ryme City, una ciutat futurista d'estil cyberpunk en què conviuen humans i pokémons, a la qual arriba Tim Goodman per saber què ha passat a la desaparició del seu pare, l'exentrenador Pokémon i detectiu privat Harry Goodman. En la investigació, Tim comptarà amb l'ajuda de qui va ser company del seu pare, el Detectiu Pikachu. El fill de Harry és l'únic humà que té la capacitat de comunicar-se amb aquest particular Pokémon, a qui li encanta el cafè, i junts viuran una gran aventura en recerca de pistes que els portin a descobrir el misteri del que va passar.

L'actor canadenc Ryan Reynolds, protagonista a "Deadpool", és la veu de Pikachu en la versió original de la pel·li, Justice Smith ("Jurassic World: El regne caigut") és el protagonista interpretant a Tim Goodman, i Kathryn Newton ("Lady Bird") és Lucy, una reportera que en aquesta història de Ryme City té el seu primer gran desafiament.

Vine a gaudir del cinema a Filmax Granvia, descobreix tots els personatges de l'univers Pokémon i què hi ha darrere la desaparició de Harry Goodman.
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi