Aquest pont aprofita i vine a veure les noves pel·lícules!

cine filmax gran via 2

El pont de desembre que ens porta dos dies festius, el divendres 6 i el diumenge 8, és l'oportunitat que estaves buscant per fer tot allò que desitjaves aquest mes. Així que si tenies pensat en anar al cinema, aprofita i vine als nostres cinemes Filmax GranVia, on podràs gaudir d'unes grans estrenes. A continuació, et deixem aquelles pel·lícules que s'estrenaran durant la setmana:

El dia 5 de desembre dues pel·lícules, que es podrien considerar adversàries a Frozen II, pel·lícula del moment des de la seva estrena fins a dia d'avui, sortiran a la taquilla del centre comercial per transformar la cartellera i les sales de cinema. En primer lloc, Midway, en versió original i en 4DX, et portarà fins a l'any 1942, durant la Segona Guerra Mundial, per viure la batalla que es va produir entre les forces navals japoneses i nord-americanes per canviar el rumb de la guerra. Aquesta es va produir a l'illa de Midway després de l'atac sorpresa que va destruir la flota nord-americana de Pearl Harbor, i que aprofità l'Armada Imperial Japonesa per prepar-se per a un nou atac. Però el millor pilot de l'armada nord-americana, anomenat Dick Best reacciona i prepara un contraatac massiu al costat de l'Almirall Nimitz perquè el Japó s?adoni del seu error. I la segona estrena, Els Àngels de Charlie, també en versió original i 4DX, et farà sentir com si formessis part d'un equip dels Àngels, ja que seran cridades a l'acció, posant en joc les seves vides per protegir-nos d'una perillosa tecnologia que està a punt de ser llançada. Cal destacar que Els Àngels de Charlie proporcionen serveis de seguretat i investigació a clients privats, i ara l'Agència Townsend s'ha expandit internacionalment amb les dones més intel·ligents, valentes i millor entrenades de tot el planeta.

Si aquestes estrenes t'han cridat l'atenció i vols venir a Gran Via 2, no oblidis que els dies 6 i 8 de desembre també estarem oberts perquè vinguis a passar una bona estona. A més, recorda que diumenge podràs aparcar al nostre pàrquing gratis.

No t'ho pensis!
 

Horaris

23 Dijous
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi