Posa't en forma aquest hivern!

trekking deportes

Fer esport a l'hivern té grans beneficis per al nostre benestar. Si el practiques, no només millorarà el teu rendiment físic, també ho farà el teu sistema immunològic, sempre que no ho facis durant un temps massa prolongat, a una temperatura extremadament baixa o tinguis algun problema de salut.

A més, pots aprimar-te més que en altres estacions de l'any, perquè amb el fred es cremen més calories, ja que l'organisme ha d'augmentar la seva activitat metabòlica. Si optes per espais oberts probablement respiris un aire més net que a l'estiu i evitaràs els riscos de deshidratació, tan comú en la temporada estival.

Perquè aquest gener la teva pràctica esportiva no sigui, un any més, un propòsit inconclús d'aquells que et vas proposar per Cap d'Any, et convidem a visitar les botigues d'esports de Gran Via 2, on trobaràs tot el que necessites per a reprendre l'activitat física. Perquè abans de sortir en bici, a córrer, fer trekking o, per descomptat, a esquiar has de protegir-te amb una indumentària adequada.

A Decathlon, Decimas, JD Sports o a Adidas tens peces hidròfugues que eliminen la suor, tèrmiques, tallavents, abrics i tota mena d'indumentària per a no patir el fred, com gorres, colls i guants que ens cobreixen les parts per on més se'n va la calor corporal.

A Aw Lab i Foot Locker disposes d'una gran varietat d'opcions de calçat i roba esportiva per abandonar el sofà i aprofitar aquestes poques hores de sol que tant contribuiran al teu benestar general.
 

Horaris

22 Divendres
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi