Els productes més demandats per a aquest Black Friday

black friday 2019 Gran Via 2

S'acosta un dels dies més esperats del mes, el Black Friday, també conegut com divendres negre. Aquest any el gran dia dels descomptes se celebrarà el divendres 29 de novembre. No obstant això, les ofertes dels productes de les grans empreses s'allargaran fins al 2 de desembre coincidint amb el Cyber Monday, el major dia de descomptes i compres online de tot l'any.

Per tant, tindràs l'oportunitat de comprar tot allò que vulguis durant el cap de setmana, i a més, sense deixar la teva butxaca buida. Tot i que per molt que tinguis clar el que vols o necessites, et serà difícil resistir-te a donar-te algun caprici amb la gran quantitat d'ofertes exclusives que li trobaràs. Per posar-t'ho més fàcil, aquí et deixem els productes més demandats per a aquest Black Friday.

El sector de la tecnologia i els videojocs junt al de la moda, són els grans protagonistes d'aquest esdeveniment, perquè a més són els productes que més interès desperten i dels que més demanda hi ha. Aquest Black Friday, els patinets elèctrics, els rellotges intel·ligents i els mòbils i els auriculars es presenten com els productes més demandats a causa dels nous llançaments com els AirPods Pro, l'Apple Watch, l'iPhone 11, els televisors 4K, el patinet elèctric d'Xiaomi , l'altaveu intel·ligent Alexa o l'SmartWatch Samsung Galaxy Watch Active.

Tot i l'auge del sector tecnològic, no cal oblidar-se de la cosmètica, els llibres i dels complements per a la llar, ja que la majoria de les botigues especialitzades en aquests productes també tenen una gran demanda durant aquests dies de descomptes .

Així que si vols aprofitar aquesta jornada de rebaixes prèvies al Nadal, acosta't a Gran Via 2 i trobaràs tot tipus de productes als millors preus.

A més, si visites la botiga Xiaomi, et fas una foto al nostre photocall i la publiques a Facebook o a Instagram mencionant a @Granvia2 i @mistoregv2 i utilitzant el hashtag #blackfridayGV2, podràs participar en el sorteig de dos Xiaomi Mi A3.

T'hi esperem!
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi