Quatre grans fires arriben a Gran Via

smart city expo world 2019 gran via 2

Del 19 al 21 de novembre, se celebren quatre grans esdeveniments de manera simultània a la Fira Gran Via, a menys de 100 metres a peu del centre comercial Gran Via 2.

Un d'aquests congressos és l'Ibtm World, organitzat per aquells qui treballen a la indústria dels esdeveniments, viatges de negoci i reunions. Se celebra anualment a Barcelona, amb l'objectiu que els visitants obtinguin informació sobre els líders d’aquest sector i puguin descobrir les darreres tendències juntament amb nous contactes. Per tant, els expositors que s’hi trobaran presents seran proveïdors de la indústria que oferiran solucions als diferents professionals assistents interessats a participar en projectes empresarials o en millorar el seu negoci. Actualment, ja hi ha programades unes 30.000 reunions durant la jornada per portar a terme conversacions de negocis.

Alhora se celebraran també tres esdeveniments relacionats amb el món de la tecnologia. L'Smart Mobility Congress, que és un esdeveniment sobre solucions innovadores per a la mobilitat urbana, on es tracta sobre el futur de vehicles elèctrics, cotxes connectats, conducció autònoma, rutes optimitzades per a bicicletes, micromobilitat i com integrar-los tots dins la xarxa de mobilitat urbana.

Paral·lelament, se celebrarà també l’Smart City Expo World Congress, un esdeveniment centrat en la transformació de les ciutats en ecosistemes smart city, col·lectivitzant la innovació urbana a tot el món. S'espera la participació de 700 ciutats, 420 experts i més de 20.000 visitants. Amb més de 5 anys d’experiència i un èxit considerable, aquest esdeveniment atrau cada any als principals representants nacionals i internacionals, investigadors, acadèmics, inversors i corporacions del sector. Podràs descobrir les últimes novetats de la indústria, intercanviar idees, inspirar-te i adquirir nous coneixements.

Finalment, l'altre esdeveniment que se celebrarà és el Digital Future Society, una iniciativa pública i de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, que debatrà al voltant de la confiança digital i l'ètica de les tecnologies emergents en l'esfera pública i la societat. Té com a propòsit oferir solucions als nous escenaris associats a la digitalització per construir un futur equitatiu i sostenible en l’era digital.

Per a aquells qui assistireu a aquests esdeveniments, recordeu que esteu a prop del nostre centre comercial, on podreu trobar cafeteries, restaurants i botigues per a desconnectar. Recorda que estàs al costat del recinte firal i que pots aparcar a Gran Via 2, on les tres primeres hores de pàrquing són gratuïtes.
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi