Ja són aquí les rebaixes

runbaixes

Ja són aquí les rebaixes d’hivern. El moment d'aprofitar els grans descomptes de les botigues per fer-nos amb aquesta peça que tanta falta ens fa, per actualitzar el fons d’armari o per satisfer algun caprici, com renovar el nostre smartphone o comprar-nos un videojoc nou.

No perdis temps recorrent tota la ciutat buscant gangues que acostumen a acabar-se molt aviat. A Gran Via 2 tens totes les ofertes, des de les grans marques de moda com G-Star Raw, Desigual, Pull and Bear i Zara, fins a les de les botigues d’imatge i so, decoració, complements o indumentària esportiva. I molts descomptes més a les millors sabateries (Casas, Mary Paz, Marlo's, Ulanka, Geox o Courir); a les botigues de roba infantil i a les de moda íntima com Intimissimi, Calzedonia, Women'Secret o Punto Blanco perquè puguis vestir tota la família.

Ara és època de rebaixes, de trobar aquelles sabates tan desitjades o de descobrir l’abric amb què somies des de fa temps a un preu increïble. Per això, aquesta setmana et convidem a gaudir de les rebaixes al nostre centre comercial. Volem veure’t gaudir de les compres més esperades i de les sorpreses que t’esperen a les botigues de Gran Via 2. Hi ha ofertes per a tothom.

A més, el diumenge 13 obrim tot el centre perquè puguis gaudir amb més tranquil·litat.
 

Horaris

19 Dimecres
Juny 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi