Rebaixes

Rebaixes

A Gran Via 2 hem començat l'any pensant en tu. Sabem que aquest Nadal has fet més d'un regal i això vol dir que has comprat per als altres. Per això, a partir del dia 7 de gener arriba el teu moment: les rebaixes d'hivern.

Un període en el qual les botigues baixen els preus dels seus productes, després de les festes nadalenques, perquè puguis aconseguir allò que vols a un preu molt més econòmic. Així que, vine a Gran Via 2 i aprofita, sobretot, els primers dies per gaudir de les grans ofertes, ja que és quan trobaràs més productes.

Normalment els productes més adquirits són els relacionats amb el sector de la moda, el calçat i calçat esportiu, els perfums, complements i productes tecnològics. De fet, abrics, jerseis i dessuadores són exemples de roba més venuda, igual que complements com ara les bosses, bufandes i els vinculats amb la bijuteria, joies i rellotges. Així mateix, els electrodomèstics, els smartphones i televisors és la tecnologia més demandada per a la llar.

Doncs si tens clar el que necessites per aquest hivern, t'esperem a les nostres botigues perquè trobis tot allò que desitges. Recorda que el diumenge 12 de gener obrim i podràs aparcar gratis al nostre pàrquing. No t'ho perdis, comença l'any amb bon peu!

Horaris

23 Dijous
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi