Visita el Saló Internacional del Caravaning i la Fira Piscinas & Wellness Barcelona al recinte de Gran Via

salo internacional caravaning

Del 12 al 20 d'octubre el recinte Gran Via obre les seves portes per donar la benvinguda al Saló Internacional del Caravaning, un esdeveniment que posa a la teva disposició tota la informació relacionada amb el món de les autocaravanes.

Durant el saló, la comunitat es reuneix en 4 grans espais temàtics, perquè puguis sentir-te a gust durant tota la jornada: Barcelona Overland, Glamping, Caravaning kids i Gastrovaning. El sector de Barcelona Overland atrau els amants del turisme, ja que combina vehicles offroad camperitzats amb les últimes novetats en aquesta especialitat. D'altra banda, Glamping és per a tots aquells que vulguin acampar a l'aire lliure sense renunciar al luxe: tendes de campanya tipus "safari", tipis indis, cabanes als arbres, etc. A més, si vens acompanyat dels teus fills, podràs visitar el Caravaning kidsen, en el qual es duran a terme activitats creatives i jocs per gaudir en família. I si vols fer una parada per dinar, podràs visitar l'àrea gastronòmica Gastrovaning, espai d'"Street food" amb caravanes a l'estil vintage.

D'altra banda, del 15 al 18 d'octubre podràs visitar al mateix recinte una exposició on es trobaran totes les solucions del sector piscina i wellness, Piscina & Wellness Barcelona. Podràs conèixer tota mena d'informació, demostracions i empreses expositores que s'encarregaran de presentar les novetats del seu catàleg de productes sostenibles i innovadors.

Si t'interessen aquests esdeveniments, no dubtis a visitar-los. A més, podràs aparcar a Gran Via 2 perquè estem a poques pases de la Fira i les 3 primeres hores són gratuïtes, i ja que estàs pel centre, pots fer una volta per les nostres botigues, que obren també el dissabte 12 d’octubre, de 9.30 a 21h.

T'hi esperem!
 

Horaris

15 Diumenge
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

15 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi