Ciutats intel·ligents, mobilitat ciutadana i el cicle de l'aigua a Fira Barcelona

smart city expo world

Del 13 al 15 de novembre al recinte firal Gran Via de Fira Barcelona, a poca distància a peu de Gran Via 2, tindran lloc en simultani tres esdeveniments que apleguen expositors, ponents i representants de més de 700 ciutats de tot el món. L’Smart City Expo World Congress, la cita de referència mundial de les ciutats intel·ligents; l'Smart Mobility World Congress, un esdeveniment emergent i de gran projecció per tractar els nous reptes de la mobilitat ciutadana; i l'Iwater, saló internacional del cicle integral de l'aigua.

Funcionaris municipals, professionals d'institucions i d'empreses, investigadors, acadèmics i emprenedors tractaran les necessitats dels ciutadans d'aquest segle, presentaran les últimes innovacions tecnològiques i debatran sobre la transició cap a ciutats intel·ligents i més sostenibles.

Si estàs entre els més de 1200 expositors i ponents, o entre els milers de visitants, que durant tres dies intercanviaran coneixements, establiran contactes, emprendran negocis o simplement es posaran al dia de les tendències i solucions tecnològiques que tenen per objectiu convertir les ciutats en millors llocs per viure, et convidem que visitis Gran Via 2.

Entre descobriments de solucions a través de la realitat augmentada, la connectivitat 5G per millorar les nostres vides a les ciutats, et proposem fer un descans en el nostre centre comercial i d'oci, on podràs prendre alguna cosa en alguns dels nostres restaurants i cafeteries. Així com comprar un regal o el que necessitis per a tu, a les botigues de moda, esports, imatge i so, joieries, botigues de joguines i desenes de propostes més. Combina la teva experiència a l'Smart City Expo World Congress, l'Smart Mobility World Congrees i l'Iwater amb una visita a Gran Via 2.
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi