S'acosta el Sónar de Nit a Fira Gran Via

SONAR-NIT

Aquest any el Sónar Barcelona fa 25 anys i ho celebra amb una programació que ens ofereix la presentació dels més destacats productors, djs i artistes internacionals de la música electrònica i l'art multimèdia. Del 14 al 17 de juny, milers de fans de diversos països podran gaudir dels diferents escenaris d'aquest festival de referència mundial i descobrir l'últim en creativitat tecnològica.

Serà un cap de setmana a tot ritme amb propostes musicals a la Fira de Montjuïc, durant el dia i, a poca distància a peu de la Gran Via 2, al recinte de Fira Gran Via tindrà lloc el Sónar de Nit. Divendres 15, la banda de rock alternatiu Gorillaz presentarà el seu nou xou amb convidats especials, temes populars i els de "Humanz", el seu últim àlbum. Aquesta nit també hi haurà rap, amb el suec Yung Lean, i una sessió del productor i dj Diplo, entre altres concerts electrònics.

Dissabte 16 serà el torn del grup novaiorquès LCD Soundsytem, amb un espectacle en què integra els seus grans hits amb temes del seu últim disc "American dream". A més hi haurà el líder de Radiohead, Thom Yorke, Richie Hawtin amb CLOSE, el seu xou audiovisual, i la dj belga Charlotte de Witte, entre altres alternatives musicals, com la d'hip hop de GoldLink.

A Gran Via 2 et convidem a fer la prèvia del Sónar de Nit al nostre centre. Pots visitar les botigues que més t'interessen o prendre alguna cosa en algun restaurant o en alguna cafeteria, tenim opcions per a tots els gustos. Recorda que el pàrquing de Gran Via 2 els divendres i dissabtes està obert fins a les 3 del matí, i que les tres primeres hores són gratuïtes. Gaudeix del Sónar de Nit, però abans t'esperem a Gran Via 2.

Horaris

19 Dimecres
Juny 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi