Sopars a la fresca a Gran Via 2

Gran Via 2 és un centre comercial però també d'oci, amb diferents propostes per a tots els públics. Entre elles les gastronòmiques, que són ideals per compartir un bon moment amb amics o en família, sobretot a l'estiu, que és quan més ens ve de gust sortir de casa. I que millor que fer-ho amb un sopar o dinar en una terrassa. A Gran Via 2 tens opcions per a tots els gustos.

En cuina mediterrània restaurants italians, com Sottovoce o La Tagliatella, ofereixen una extensa carta on destaquen les pizzes, amanides i pastes que podràs degustar en ambients tan acollidors que et faran sentir com a la mateixa Itàlia. A Casa Carmen i en Baskònia pots triar plats ibèrics tradicionals i de cuina contemporània. Però si el que busques és carn, Brasa y Leña és el típic rodizio brasiler per tastar els millors talls de vedella, porc o pollastre al teu gust. Per a plats asiàtics Udon és el lloc, noodles saltats o amb brou, amanides, arrossos, izakayas i tapes japoneses estan entre les seves propostes. I si prefereixes algun entrepà, o alguna cosa més ràpida, a Viena o en Cañas y Tapas també pots gaudir d'un dinar o un sopar en una terrassa a la fresca.

Aquest estiu gaudeix en algun dels nostres restaurants d'un sopar o un dinar en bona companyia. Recorda que els divendres i dissabtes el pàrquing està obert fins a les 3 del matí, les tres primeres hores són gratuïtes, i els diumenges és totalment gratuït. Però en el nostre centre comercial i d'oci t'esperem el dia que tu decideixis.

Horaris

12 Dimarts
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi