Prepara't per a la revetlla de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan, que se celebra la nit del 23 al 24 de juny, és una festa molt popular en moltes ciutats i pobles catalans, on s'organitzen revetlles pels seus carrers i places, amb orquestres, balls i fogueres per viure moments emocionants sota els centelleigs i el so de petards, traques i focs artificials.

També es comparteixen sopars entre veïns, familiars o moments inoblidables al voltant del foc a la platja, on es gaudeix amb música, begudes i la tradicional coca de Sant Joan. N'hi ha per a tots els gustos: confitades amb massapà, amb crema i nata, de llardons i pinyons o amb fruites confitades… La nit màgica, associada al solstici d'estiu i a rituals pagans, s'inicia amb la Flama del Canigó, que arriba des del cim de la muntanya per encendre totes les fogueres, i s'acaba amb l'alba.

Ja falta molt poc per gaudir de la nit més curta de l'any així que et recomanem començar a preparar la revetlla de Sant Joan. A les botigues del nostre centre comercial tens tot el que necessites per viure-la al màxim. A Natura trobaràs espelmes, aromes i elements de decoració per crear l'ambient ideal. Mentre que en els locals de Belros i Andreu tens els millors aliments per sorprendre amb l'aperitiu o el sopar d'aquesta nit tan especial, també pots triar-los en la secció alimentació del Carrefour, on a més trobaràs coques de Sant Joan de totes les varietats.

Visita Gran Via 2 i tingues-ho tot a punt per amenitzar la vetllada d'una de les nits més màgiques de l’any.

Horaris

21 Dijous
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi