Animals d'estiu als Tallers Infantils de GV2

A l'estiu les activitats per als més petits no tenen vacances a Gran Via 2. Així que és la millor oportunitat per venir al nostre centre comercial amb els teus nens a fer les compres, regalar-te un temps d'oci visitant les diferents botigues o per prendre alguna cosa en algunes de les cafeteries o restaurants mentre ells es diverteixen en companyia de nous amics i aprenen activitats tan creatives com noves.

Com cada cap de setmana d'estiu, a la planta baixa del nostre centre comercial, té lloc el cicle de tallers infantils de Gran Via 2. I aquest divendres 26 de juliol, de 17.30 a 20.30 hores, i el dissabte 27, d'11.00 a 14.00 i de 17.30 a 20.30 hores, recrearem el món animal de l'estiu mitjançant unes tècniques de treballs manuals molt senzilles que els nens aprendran en uns pocs passos. D'aquesta manera podran fer uns fantàstics animals amb paper de cel·lofana i altres elements amb els quals treballarem. Unes plantilles, que hauran de retallar amb tisores i omplir el seu interior amb paper de cel·lofana de diferents colors, cinta adhesiva i pegament. També crearem peixos de volum, per a qui els agrada més el món marí. Per a això, caldrà retallar les plantilles, pintar-les amb diferents colors i enganxar-les per dona’ls-hi volum.

Els animals d'estiu seran el tema d'un cap de setmana molt creatiu, i els petits seran els grans protagonistes, se sentiran uns veritables artistes i s'ho passaran d'allò més bé a Gran Via 2, com tu.

Horaris

29 Dimecres
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi