Un taller fantàstic i molt divertit

A la planta baixa de Gran Via 2 els petits tenen el seu espai per descobrir, aprendre i desenvolupar noves activitats durant l'estiu. I aquest cap de setmana els tallers infantils es convertiran en un lloc màgic, perquè podran convertir-se en personatges fantàstics creant les seves propies disfresses.

El divendres 30 d'agost, de 17.30 a 20.30 hores, i el dissabte 31, d'11 a 14 i també de 17.30 a 20.30 hores, treballarem amb unes plantilles que hauran de retallar, pintar i decorar abans de enganxar-li la cinta elàstica. Així podran crear la seva màscara d’Spider-Man, l'increïble Hulk, de Batman, del Capità Amèrica o del seu superheroi preferit, i fer-la servir per disfressar-se’n, omplir-se d'energia o tenir superpoders. També utilitzarem cartolina groga i papers de diferents colors per crear emoticones gegants amb les quals podran expressar tots els seus estats d'ànim.

Aprofita les últimes setmanes de vacances i d'estiu per venir a Gran Via 2 en companyia dels teus nens. Els petits s'ho passaran d'allò més bé fent noves amistats i creant coses molt divertides mentre tu pots fer les compres i descobrir totes les novetats que ja estan als aparadors de les botigues del nostre centre comercial. Ah! I si vols pots completar la sortida prenent amb ells un iogurt o un gelat a Farggi, Dino o Llaollao.

Horaris

07 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

08 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi