Un taller infantil creatiu, dolç i refrescant

Com ja és habitual durant cada estiu, a Gran Via 2 tenim propostes d'activitats per als més petits. A la planta baixa del nostre centre comercial hem muntat un espai on es desenvolupa el cicle de tallers infantils en què els nens aprenen i experimenten tècniques molt senzilles per crear divertits treballs manuals.

I, amb tanta calor, per aquest cap de setmana et proposem dos dies de creativitat amb idees molt refrescants. El divendres 16 d'agost de 17.30 a 20.30 hores i el dissabte 17 d'11 a 14 hores i també de 17.30 a 20.30 hores treballarem amb diferents materials, com cartolina, colors i retalls de roba de feltre per fer gelats imantats per a la nevera. Amb tisores retallarem els gelats d'una plantilla per després pintar-los i decorar-los com més els hi vingui de gust. I després caldrà enganxar un imant a la part de darrere per poder exhibir-lo a la nevera de casa. Amb una tècnica molt similar, però aquesta vegada pegant un pal per poder-los utilitzar, també farem ventalls de síndria, que ens ajudaran a combatre la calor.

A l'agost no teniu excusa per no visitar Gran Via 2 amb la companyia dels vostres nens. Podràs recórrer totes les botigues que vulgueu mentre ells aprenen una activitat diferent, es diverteixen i coneixen nous amics.

Horaris

07 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

08 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi