Tallers creatius i jocs molt divertits per als nens

JOCS-NENS

Els divendres a la tarda i els dissabtes, durant tot el dia, vine a Gran Via 2 amb els teus fills i deixa'ls que passin un bon moment a la nostra Ludoteca. Allà podran divertir-se al costat d'altres nens i aprendre jugant amb les diferents activitats que cada cap de setmana tenim preparades per a ells.

El divendres 25 de maig podran participar en un taller on crearem un divertit extraterrestre amb plastilina, que després es podran emportar a casa per jugar amb ell. També ens ho passarem en gran ballant i jugant amb les cadires musicals. Hauran d'estar molt atents per poder seure tan bon punt s’apagui la música.

El dissabte 26 tenim el Pintacares Floral, una activitat tant creativa com divertida. Ens pintarem la cara amb motius florals per estar en sintonia amb la primavera que estem gaudint. A més, farem una cursa d'enfilar macarrons. Hauran de ser molt ràpids i demostrar una gran destresa amb les seves manetes per omplir de macarrons un espagueti, que tindran punxat en un tros de plastilina, sense que es trenqui.

Les dues primeres hores de servei de la nostra Ludoteca són gratuïtes, i totes les activitats estan coordinades i supervisades per monitors habilitats. Així, tu pots visitar les botigues que vulguis sense cap preocupació i els més petits s'ho passaran la mar de bé jugant i aprenent amb altres nens. Us hi esperem!

Horaris

16 Dimecres
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi