Uns tallers d'allò més creatius

tallers infantils creatius gran via 2

Aquest cap de setmana continua l’agost artístic dels tallers infantils d'estiu Gran Via 2. El divendres 24, de 17:30 a 20:30 h, i el dissabte 25, d’ 11:00 a 14:00 h i també de 17: 30 a 20:30 h, practicarem diferents tècniques de pintura sobre diferents objectes. Amb petxines de mar farem unes boniques decoracions per a la nostra habitació; i amb pedres i uns divertits gots crearem i simularem un jardí ple plantes. I, de manera molt senzilla, pintarem animalets marins sobre unes xapes que els monitors convertiran en veritables xapes professionals. Quedaran molt boniques i, si ja has vingut o véns a altres d'aquests tallers, podràs fer-te d'una preciosa col·lecció de xapes marines. Aquests tallers creatius es realitzen en l'espai que hem habilitat a la planta baixa, davant de Desigual.

Si vols més activitats infantils, en el nostre centre pots apropar-te a la Ludoteca. Per trobar-nos, si véns del carrer, has de baixar per la rampa mecànica que està pròxima a Bs Farma i General Òptica. Des del pàrquing 1 hi ha una sortida directa a aquest gran espai amb un munt d'activitats per als menuts.

Per exemple, el divendres 24 d'agost, mitjançant un experiment científic, aconseguirem crear uns altaveus casolans. Amb dos gots de plàstic i un tub de rotllo de paper higiènic fabricarem uns altaveus que podran utilitzar per amplificar el so d'un mòbil. A més, tenim preparada una gimcana amb un seguit de proves molt divertides que haurem de superar.

Dissabte 25 també ens valdrem de la ciència, aquesta vegada utilitzarem envasos de iogurts per crear telèfons, amb els quals després jugarem al telèfon atrotinat. Aquest cap de setmana ho passarem genial a Gran Via 2.
 

Horaris

20 Dilluns
Maig 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi