Tallers creatius i activitats lúdiques per als nens

tallers infantils creatius ludoteca gran via 2

Aquesta cap de setmana fem un homenatge al dia de Sant Valentí amb una sèrie d'activitats per als més petits, en les quals no faltaran els cors i l'amor tan característics d'aquesta data.

El divendres 16 de febrer els nens podran posar en pràctica tota la seva creativitat i habilitats manuals per fer i decorar cors de plastilina. Després se’ls podran endur a casa o regalar-los a qui vulguin. També hi haurà temps per a la diversió, jugarem al Stop, però com estem celebrant un dia molt especial, en aquesta ocasió hauran de salvar els companys amb una abraçada.

El dissabte 17 de febrer el taller de manualitats estarà dedicat a la creació d'unes petites garlandes amb diferents cors, amb les quals cada petit artista podrà decorar aquest racó de casa seva que més li agrada. A més, jugarem al Pistoler, on hauran de ser els més ràpids en disparar, i demostrar que saben els noms dels seus companys.

A Gran Via 2 els petits tenen el seu espai. Vine amb ells al nostre centre perquè passaran una bona estona i s’enduran un val per a Sould Park, el parc d'atraccions de la gran plaça exterior. Mentre aprenen jugant tu podràs visitar les botigues amb tota tranquil·litat, ja que totes les activitats de la Ludoteca estan al càrrec de monitors professionals i amb experiència. I recorda que les 2 primeres hores del servei són gratuïtes.
 

Horaris

06 Divendres
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

06 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi