Nous tallers a la Ludoteca per començar 2018

LUDOTECA

L'any ve carregat de molta diversió per als més petits de la casa amb activitats de tota mena, perquè s'ho passin d'allò més bé a la Ludoteca de Gran Via 2. Hem organitzat uns tallers ideals perquè deixin volar la seva imaginació i explorin sense límits la creativitat.

El divendres 12 de gener tindrà lloc el taller de plastilina, en què farem un munt de figures i formes que després podrem envernissar. Els petits es podran endur a casa totes les seves creacions amb les quals podran decorar la seva habitació i que de ben segur seran les protagonistes dels seus jocs. També realitzarem dinàmiques com el "Mata Bolets" i l'"Arrenca Cues", un joc on el temps té molta importància.

I el dissabte 13 de gener tindran l'oportunitat de fer un "atrapa somnis", que dissenyaran al seu gust i que també podran emportar-se'l a casa per penjar-lo a la seva habitació. Per acabar la tarda de diversió, jugarem al "Bingo d'aliments", en el qual podran guanyar infinitat de premis.

Si no coneixes encara la Ludoteca de Gran Via 2, t'animem a descobrir-la aquest cap de setmana. És un espai fantàstic de 112 m², on els nens i nenes poden divertir-se i aprendre al mateix temps. Amb la tranquil·litat d'estar supervisats per monitors titulats i amb una extensa experiència. Les 2 primeres hores del servei són gratuïtes.

I mentre, gaudeix de les Rebaixes que els petits ja ho faran a la Ludoteca.

Us hi esperem!

Horaris

14 Dissabte
Desembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

15 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi