Talls de cabell i pentinats de moda per a aquesta tardor

talls de cabell moda tardor 2019

La tardor ha arribat i molts de nosaltres pensem en la roba que ens volem posar per combatre els canvis de temperatura, però moltes vegades ens oblidem d'una part essencial del conjunt: el pentinat. Per això, us oferim alguns dels talls de cabells que més es porten durant la tardor i els més sol·licitats a les perruqueries.

Un dels talls que ha arribat per quedar-se és a l'estil Bob, és un talls amb capes llargues que arriben al coll i que, sens dubte, és un dels més còmodes i moderns. O si prefereixes tenir el cabell llarg, el serrell obert i més llarg també pot ser una gran opció.

Una altra de les tendències que es va posar de moda fa uns anys i que no s'ha oblidat són les ones surferes, ja que et donen un rotllo més juvenil i afavoreixen el conjunt del look.

En el cas dels homes, es posaran de moda els pentinats asimètrics, jugant amb les capes i els volums. Un altre estil que sempre ha estat present i aquesta temporada no és una excepció és l'estil Undercut: els cabells molt curts, que afavoreixen principalment a aquells amb la cara quadrada. Finalment, un altre company de temporada és el serrell tant tapant una mica el front com pujat.

Finalment, també hem de fixar-nos en les tendències de tall per als més petits de la casa. Els clàssics per a nens com l'efecte mullat segueixen estant a l'última moda, així com un estil més descurat, per a nens més "rebels". Una tendència nova és el tall de pèl curt amb monyo, principalment per a nenes.

Si alguna d'aquestes tendències t'ha cridat l'atenció, vine a Gran Via 2 i les perruqueries Cebado, Llongueras Elite, Mister A i l'exclusiva per a nens FashionKids, podran satisfer els teus desitjos i necessitats, i fins i tot, assessorar-te per a un bon pentinat amb els millors professionals.

T'hi esperem per realitzar el teu canvi de look!
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi