A Gran Via 2 et regalem tasses

A Gran Via 2 pensem que a tots ens agrada poder tornar a viure algun moment del passat, per això et volem regalar unes tasses que segurament et van acompanyar en aquells temps tan enyorats. Així podràs recordar els dies de la teva infància a la casa del poble, de l'àvia o els dies de càmping o d'excursions per la muntanya o al camp, quan a petits glops gaudies de la llet amb xocolata amb la qual iniciaves el dia o del brou calentet que prenies abans d'anar-te'n al llit.

Les tasses de ferro esmaltat o de peltre són resistents, segures, higièniques i gairebé eternes. Tenen un acabat suau que facilita la neteja i queden sempre lluents. A més, mantenen tant el fred com la calor.

Vine a fer les teves compres al nostre centre comercial i emporta't la teva tassa retro, sostenible i ecològica. Per això, només has de presentar al Punt d'Informació, 2 tiquets de compra de 2 o més botigues diferents que sumin un mínim de 30 €. Tria entre la blava, la blanca o la negra, cadascuna té una il·lustració diferent, i podràs emportar-te fins a 3 per completar la col·lecció mentre duri la promoció i només repetir el color si d'algun ja no en queda.

A Gran Via 2 volem traslladar-te al passat i que sentis la calor entre les teves mans mentre gaudeixes d'un cafè o d'una xocolata desfeta ben calenta.

Horaris

12 Dimarts
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi