La tendència Nail Art ha tornat

La tendència Nail Art ha tornat

El Nail Art és una de les tendències que ha tornat amb més força que mai. Aquesta tendència de decoració d'ungles ja va estar de moda fa anys, i ara ha ressorgit sobretot gràcies a moltes celebrities i influencers. Artistes com Rihanna, Kim Kardashian, Jennifer López, Bad Gyal, Blanca Suárez o Rosalía són algunes de les més fidels seguidores, ja que amb les seves extravagants i cridaneres ungles decorades amb pedres, dibuixos, diamants, entre altres, han potenciat la fama d'aquesta tècnica que ha aconseguit tal auge que el nombre de centres especialitzats s'ha doblat en els últims anys.

El ventall de possibilitats és molt ampli però les preferències són clares: els diamants i les perles. No obstant això, cal no oblidar el joc de colors o les ungles multicolor. Un exemple seria l'efecte Carey, també conegut com estampat de tortuga, ja que incorpora els tons clàssics de la tardor: groc, marró i negre. Un altre seria l'estil Stiletto amb acabat en punta o Coffin, rectangulars i acabades en recte. De la mateixa manera, les bàsiques com les ungles negres, marrons, coral, blaus, i fins i tot les postisses, acríliques, de gel i porcellana, també són una bona opció. Aixi mateix, amb un simple esmalt metal·litzat, purpurina, brillants o adorns lluiràs unes ungles molt boniques. Per acabar, pot sembla una tendència estranya, però no pintar-se tota una ungla podria ser una altra opció per complementar amb la teva vestimenta.

Així doncs, podràs descobrir les últimes tendències de Nail Art a Gran Via 2. Atreveix-te a pintar-te les ungles a l'estil d'alguna celebrity, o si ho prefereixes, al teu propi estil amb ajuda del saló Saigon Nails, i podràs trobar el material necessari com els esmalts a Sephora o Kiko. No esperis més i llueix les teves ungles!
 

Horaris

21 Dimarts
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi