Les tendències per canviar de look

canvio de look

Un canvi d'aparença pot ajudar-te a renovar les teves energies per començar una etapa diferent de la teva vida o per treure el millor de tu en l'inici d'un nou projecte. Si ja t'has decidit a fer-ho però encara no saps per quin tall de cabell optar, aquí tenim les últimes tendències perquè triïs el canvi d'imatge que més vagi amb tu.

Serrell. Es presenta com el gran protagonista dels diferents talls, ja sigui per a les mitges cabelleres o pels bobs amb diferents llargs, que més es portaran aquest any.

Bob. En qualsevol de les seves versions, micro, midi o llarg, però sempre evitant marcar massa les capes. Fins i tot, per als talls més curts, la base pot ser recta. Pots portar-lo llis o ondulat, preferiblement amb la clenxa al mig.

Long pixie. Les cabelleres tendeixen a fer-se més curtes i ho fan en diferents estils. Un dels preferits per a les que vulguin lluir el cabell llis serà el long pixie, per descomptat amb serrell, amb aquest tall l'ideal és que sigui llarg i desgastat.

Curts. Si prefereixes portar-lo curt, has de saber que la tendència està marcada pel pixie amb asimetries, el curt en els laterals i el clatell, per donar-li protagonisme al serrell, per això es deixa una mica més llarg. Un tall tan atrevit com afavoridor.

Lob. Per a les que no es volen arriscar amb els extrems, el tall de mitja cabellera és el long bob. Una mitja cabellera que quedi més aviat una mica curta que massa llarga. I sí, amb serrell, perquè sigui un tall versàtil i a la moda.

Ja coneixes les tendències, escull el teu look preferit i estrena'l als salons Cebado, Llongueras o Marco Aldany de Gran Via 2.
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi