Torna el Barcelona Building Construmat

Barcelona building construmat

La 20a edició de Barcelona Building Construmat (BBConstrumat) s'instal·la al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona del 23 al 26 de maig. En aquesta ocasió el Saló Internacional de la Construcció apostarà per tractar temes com la digitalització i les noves tecnologies. BBConstrumat 2017 s'amplia en aquesta edició un 25% del seu espai expositiu i un 27% del nombre d'expositors directes respecte al 2015. Aquest creixement reflecteix el repunt del sector a Espanya.

Després del fort impacte de la crisi, el Barcelona Building Construmat d'aquest any torna renovat i amb símptomes de recuperació. Per això, es donarà especial protagonisme a abordar la digitalització i la innovació com a palanques de canvi necessàries perquè el sector de la construcció afronti els pròxims anys.

En aquest sentit, destaca l'espai Future Arena, que s'ubicarà a la zona central del saló i que ocuparà més de 2.000 metres quadrats de superfície. S'hi mostraran les últimes novetats i avenços tecnològics que poden contribuir a l'increment de la productivitat de les empreses del sector.

A més d'aquesta zona, l'BBConstrumat tindrà altres tres grans àrees temàtiques. D'una banda, el Industry Arena que acollirà els expositors del saló que representen tots els segments i subsegments de la cadena de valor del sector. El Talks Arena, on se celebraran els congressos sobre Habitatge Social, Economia Circular i Innovació. I, finalment, el Meetings Arena, la plataforma de contactes de negoci del saló.

Si vas al Barcelona Building Construmat i necessites fer una pausa de l'enrenou del saló recorda que en el nostre centre tens una àmplia varietat de cafeteries i restaurants. A més, podràs fer les compres tranquil·lament a les nostres botigues, ja que les primeres tres hores de pàrquing són gratuïtes.
 

Horaris

24 Diumenge
Juny 2018

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9:30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi