El que necessites per a l'escola és a la Gran Via 2

tornada a l'escola 2018

Setembre és el mes de la tornada a l'escola i, el més probable, és que ja estiguis pensant en tot el que necessitaran els teus fills per a l'inici de les classes. A Carrefour del nostre centre comercial pots trobar tot el que els cal per al nou curs, tant si són al cicle infantil, a primària o al batxillerat.

Si bé no a tots els fa la mateixa il·lusió tornar a l'escola, estrenar bolígrafs, estotjos, carpetes, retoladors de diferents colors, començar una llibreta nova o portar un portaberenar amb el seu personatge favorit pot ser un gran al·licient.

D'entre tot el material escolar potser el més necessari i al que li donaran més ús és la motxilla. N'hi ha de molts tipus però cal saber-la escollir perquè resulti còmoda i pràctica en el dia a dia. Abans de triar-ne una tingues en compte la mida adequada per a la seva edat, mai ha de ser més gran que el seu tors. Comprova que tingui un suport encoixinat i compartiments per repartir el pes. També pots optar per una amb rodes, en qualsevol cas és recomanable que no carreguin més del 15% del seu propi pes.

Un altre bàsic indispensable per a la tornada a l'escola són els estotjos. N'hi ha rígids, tous o amb cremallera. En quaderns, blocs i llibretes els tens amb ratlles, llisos i en diferents mides. L'elecció dependrà del nivell escolar o dels suggeriments del centre educatiu i dels professors.

A Gran Via 2 trobaràs tot el que necessites per carregar d'energia i motivar als teus nens en el seu inici escolar o perquè la seva tornada a l'escola no sigui gens avorrida.

A més, les teves compres tenen premi al nostre centre, si fas 2 o més compres en botigues diferentes i els tiquets sumen un mínim de 30€ podràs portar els teus tiquets al Punt d’Informació i participar en el sorteig diari d’una targeta regal de 100€.
 

Horaris

19 Dimecres
Juny 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9.30 a 22h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi