La tornada a l'escola plena d'estrenes

tornada a l'escola 2019

Les vacances estan en el seu tram final i les classes per començar, de manera que és temps de pensar en l'extensa llista del que cal comprar per equipar als petits i als no tan petits en la seva tornada a l'escola. Al Carrefour de Gran Via 2 trobaràs des de la roba que necessitaran fins al material escolar perquè no els falti res en el seu retorn a les aules.

Si la motxilla va claudicar, perquè no va aguantar el pes dels llibres i les anades i tornades del curs anterior, podràs triar entre les de diferents característiques i dissenys. N'hi ha amb rodes, amb diferents compartiments i les més confortables amb suports encoixinats. De colors i estampats molt variats, des de les més minimalistes fins a les que porten superherois retratats. Però el més important és que et decideixis per una per portar només el pes adequat per a la seva edat. A més, trobaràs quaderns, carpetes, agendes, bolígrafs, cartolines, plastilines i el material que necessitin per al seu nivell escolar.

En el nostre centre comercial també pots visitar les botigues de moda, sabateries i de roba esportiva per buscar entre una gran varietat de jaquetes, polos, dessuadores, xandalls, calçats i totes les peces que els facin falta per als seus uniformes escolars o per a la indumentària de les seves activitats extraescolars.

Prepara la llista i t'esperem a Gran Via 2 perquè la tornada dels teus nens a l'escola estigui plena d’il·lusió i noves expectatives.
 

Horaris

12 Dimarts
Novembre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi