Tornen els bons hàbits de vida

bons hàbits de vida setembre 2017

Al setembre arriben la tornada a l'escola i a la seva feina després de setmanes de descans en què no acostumem a parar atenció en portar una vida sana. No obstant això, aquest mes juntament amb gener són perfectes per reprendre els bons hàbits i afrontar el que queda d'any actius, relaxats i amb salut.

Menjar bé és indispensable per gaudir d’una bona salut física i mental. Després dels excessos de l'estiu convé que en la teva alimentació tornis a incorporar tot allò que necessita realment. Per exemple, fruites, llegums, verdures, cereals, fruits secs, peix i carn, sempre de forma equilibrada. A les botigues Carrefour, Tea Shop, Naturhouse i Andreu del nostre centre trobaràs una gran varietat de productes alimentaris perquè et tornis cuidar com cal.

Un altre bon hàbit és el de realitzar exercici físic almenys tres vegades per setmana. Si no estàs acostumat a fer esport, pots optar per anar en bici, nedar o fins i tot caminar. Equipa't amb tot el necessari a les nostres botigues d'esport: Adidas, AW Lab, Decathlon, Decimas, Foot Locker, JD Sports, Nike i USA Fitness.

Finalment, és important un bon descans per evitar problemes de salut. A l'estiu com no tenim un horari fix modifiquem la nostra rutina de son, però és recomanable que dormis almenys sis hores i que el lloc de descans sigui confortable. Per això, t'animem a visitar les nostres botigues Natura, Tempur, Trama Mas i Zara Home on trobaràs tot el que necessites per a un somni reparador.
 

Horaris

15 Dimarts
Octubre 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

01 de desembre
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi