Prepara't per al bon temps amb els nostres tractaments

depilación láser

S'acosten els primers dies per gaudir de l'aire lliure, el sol, la platja i per començar a vestir-se amb roba menys abrigada. Un bon moment per començar a preparar-nos per a la coneguda operació biquini i cuidar el nostre rostre i cos amb els tractaments de bellesa que trobaràs al nostre centre.

Si vols oblidar-te del pèl borrissol, amb la depilació làser d'Hedonai o Centros Único l'eliminaràs per sempre. Els seus mètodes utilitzen l'última tecnologia perquè en unes poques sessions la teva pell quedi suau i llisa. A més, en aquests dos espais del nostre centre comercial dedicats a l'estètica personal podràs fer-te tractaments facials més específics com eliminar les teves línies d'expressió o arrugues, acne, taques a la pell o la pigmentació de les ulleres perquè el teu rostre llueixi ben lluminós.

Tots dos centres compten també amb equips de professionals qualificats per a tota mena de tractaments corporals, com els que tracten la cel·lulitis, el greix localitzat, les varius i les estries, així com els reductors i reafirmants que eliminen la flacciditat de certes parts del cos i aconsegueixen millorar la textura de la pell.

A la teva propera visita a Gran Via 2 passa per Centros Único o Hedonai. Ara que s'aproxima l'estiu és el moment ideal per iniciar el teu tractament de bellesa.
 

Horaris

22 Dimecres
Maig 2019

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

07 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi