L'estrena de "Venjadors: Endgame" a Filmax Granvia

Aquest dijous 25 d'abril, un dia abans que als Estats Units, a les sales Filmax de Gran Via 2 s'estrena "Venjadors: Endgame", la quarta i última entrega de la saga de l'univers cinematogràfic de Marvel. Els Venjadors hauran de restaurar l'univers que a "Infinity War" Thanos va deixar en ruïnes, i juren que ho faran, costi el que costi.

Aquest final es presenta com un homenatge als Venjadors que van iniciar el joc, Thor (Chris Hemsworth), Capità Amèrica (Chris Evans), Iron-Man (Robert Downey Jr.), Ull de Falcó (Jeremy Renner), Vídua Negra (Scarlett Johansson) i Hulk (Mark Ruffalo), i promet ser el major èxit dels primers 10 anys de Marvel en el món del cinema. Brie Larson, com a Capitana Marvel, Karen Gillan a com Nebula (la filla adoptiva de Thanos) i Paul Rudd, com Ant-Man, completen el cartell d'aquesta pel·li dirigida pels germans Joe i Anthony Russo que també es destaca per una banda sonora que emociona.

Tres hores d'aventures, acció, ciència-ficció i fantasia que pots veure en 3D i també en 4Dx, perquè els Cinemes Filmax Granvia compten amb una sala equipada amb la tecnologia més avançada del món, la qual incorpora fins a 21 efectes sincronitzats amb l'acció i el so. A Gran Via 2 també pots gaudir del cinema amb els teus 5 sentits. Experimenta una immersió 360 graus a "Venjadors: Endgame".

Horaris

20 Dilluns
Gener 2020

Galeria Comercial

De dilluns a dissabte i festius d'obertura comercial, de 9.30 a 21h.

Hipermercat Carrefour

De dilluns a dissabte i festius d’obertura comercial, de 9 a 21h.

Restauració i Cinema

De diumenge a dijous, de 10 a 01 h.
Divendres, dissabte i vigílies de festius, fins a les 03 h.

Horaris pàrquing

De dilluns a dijous i festius d’obertura, de 7.30 a 1.15h
Divendres i dissabtes*,de 7.30 a 3.15h
Diumenges, de 8.30 a 1.15h
*Festius d’obertura en divendres o dissabtes, de 7.30 a 3.15h

05 de juliol
proper festiu obert
Veure tots els festius oberts

Més a prop del que t'imagines

Com arribar-hi